Luncat ka eusi

22BET ngadaptar

Pituduh Pikeun 2022

Léngkah Gancang pikeun ngadaptar di 22Bet

  1. Pikeun ngadaptar, anjeun kedah klik tombol ngadaptar, nu disorot ku warna héjo caang na di luhur, deukeut pojok katuhu.
  2. Cara séjén nyaéta tina tombol sareng labél anu sami – Ngadaptar, handap dieunakeun tohan di sisi katuhu kaca.
  3. Sakali anjeun muka halaman pendaptaran, anjeun kedah ngeusian sadaya widang anu diperyogikeun pikeun ngarengsekeun prosés pendaptaran.
  4. Anjeun tiasa milih antara pendaptaran lengkep sareng pendaptaran liwat jaringan sosial atanapi utusan.

Kalayan boh jinis pendaptaran, anjeun kudu satuju kana istilah pamakean di ahir guna ngalengkepan sarta nyieun hiji akun kalawan 22Bet.

22pendaptaran bet

Naha ngadaptar kalawan 22Bet?

Ngadaptar dina ramatloka bookmaker urang brings cukup kaunggulan, nu urang bakal nyorot handap. Inpormasi anu lengkep ngeunaan bagian éta henteu tiasa ditingali ku pangguna anu henteu kadaptar.

  1. Kana pendaptaran sarta sanggeus nyieun deposit munggaran, unggal customer anyar narima bonus tina 100% dina jumlah deposit. Anjeun tiasa milih antara bonus pikeun bagian Olahraga, sarta bonus pikeun bagian Kasino.
  2. Situs ngagaduhan obrolan langsung, ngaliwatan nu bisa nanyakeun ka staf rojongan on tugas iraha wae.
  3. Situs ngadukung versi dina 60 basa
  4. kasino 22Bet gaduh koleksi kaulinan tina seueur pamekar anu béda, jeung daptar terus ditambahkeun kana. Ieu ensures rupa pikeun pamaén.
  5. Situs nawarkeun versi mobile merenah, ogé dua aplikasi mobile – pikeun ios sareng Android.

22Bet Pendaptaran – A Guide lengkep

Saatos ngaklik tombol ngadaptar, pilihan pendaptaran pinuh muka. Tina tautan anu aya di katuhu luhur anjeun tiasa milih pikeun ngadaptar via jaringan sosial atanapi utusan, sareng tina tautan di kénca luhur anjeun tiasa uih deui ka pilihan pendaptaran lengkep.

Jieun Akun ngalangkungan Jaringan Sosial atanapi Messenger

Pilihan pendaptaran anu langkung pondok nyaéta ngalangkungan jaringan sosial atanapi utusan. Tapi jaringan ieu dipikawanoh tur dipaké utamana di Rusia. Tina ieu, jaringan Google Plus ogé loba dipaké di luar Rusia.

Di dieu anjeun ngan ukur kedah milih mata uang, nagara jeung jaringan sosial, lajeng satuju kana Sarat jeung Kaayaan bookmaker pikeun ngalengkepan pendaptaran nu.

Tapi anu resep kana cara ngadaptar ieu kedah émut yén aranjeunna ogé kedah ngeusian detil pribadina engké, kawas konsumén ngaliwatan pilihan pinuh.

Nyiptakeun Akun 22Bet sareng Pendaptaran Lengkap – Léngkah-léngkah

Dina jandéla pendaptaran pinuh nu muka sanggeus ngaklik on tombol pendaptaran, anjeun kedah ngeusian data pribadi anjeun sapertos kieu:

  1. Eusian heula alamat surélék anjeun bakal dipaké dina 22Bet.
  2. Kadua, eusian ngaran anjeun.
  3. katilu, eusian ngaran tukang.
  4. Kaopat, eusian sandi nu bakal Anjeun pake dina loka.
  5. Kalima, pilih nagara nu Anjeun pake situs ti. Sistem ngadeteksi nagara mana anjeun asalna. Menu turun-handap dianggo pikeun milih nagara anu sanés.
  6. Kagenep, pilih mata uang nu bakal Anjeun pake. Sistem milih sacara otomatis tina lokasi anjeun, tapi anjeun bisa milih mata uang sejen tina menu turun-handap.
  7. Katujuh, anjeun kedah centang kotak sateuacan deklarasi yén anjeun nampi Sarat sareng Kaayaan bookmaker.
  8. Kadalapan, Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta klik tombol REGISTER héjo pikeun ngabéréskeun pendaptaran.

Penjelasan penting sareng Aturan pikeun Pendaptaran 22Bet

– Kadé anjeun ngasupkeun alamat surélék ayeuna sabab ieu bakal dipaké pikeun tim rojongan ngahubungan anjeun. Lamun surélék anjeun teu up to date, anjeun moal tiasa nampi tautan pikeun ngonfirmasi pendaptaran anjeun atanapi nampi béwara, kayaning bonus ayeuna atanapi upcoming sarta informasi penting lianna.

– Sakali anjeun ngalengkepan prosedur pendaptaran lengkep, jandela bakal muka dimana anjeun bakal nempo kodeu 9-angka. Ieu ngaran pamaké anjeun pikeun loka. Anjeun oge bakal ningali kotak pikeun nuliskeun sandi anjeun.

– Di jero 72 jam, anjeun kedah mastikeun pendaptaran anjeun ngalangkungan tautan anu bakal anjeun tampa via email.

– Anjeun tiasa nyerat kodeu, nu ngaran pamaké anjeun pikeun loka, tapi anjeun ogé tiasa asup kana akun anjeun nganggo alamat email anjeun.

– Sanggeus ngadaptar, anjeun kudu nangtukeun mana wilujeng sumping bonus nu Anjeun hoyong pake – pikeun bagian Olahraga atawa bagian Kasino, atanapi nyatakeun yén anjeun teu hoyong nganggo bonus naon waé.

Kaamanan Nalika Ngadaptar sareng Nganggo Situs

Ngasupkeun data pribadi, ngirim salinan dokumén verifikasi sarta ngagunakeun métode pembayaran dina 22Bet ditangtayungan pinuh. Bookmaker ieu dilisensikeun ku Curacao judi Otoritas. Nomer lisénsi nyaéta 8048/JAZ. Ieu dikaluarkeun dina bulan Nopémber 16, 2018 sarta valid nepi ka Nopémber 28, 2023.


22Bet Pendaptaran via Mobile Phone

Lamun anjeun ngadaptar via versi mobile loka atawa via aktip, prosedurna sarua, kalawan pilihan salah sahiji dua jenis pendaptaran.

– Versi lengkep ogé merlukeun konfirmasi pendaptaran via link di jerona 72 jam.

– Nalika ngadaptar via alat mobile, anjeun moal tiasa nganggo versi Inggris. Formulir pendaptaran dimuat dina basa Inggris.


22Bet Verifikasi Akun

Verifikasi mangrupikeun prosedur anu diterapkeun ku sadayana bookmakers online pikeun marios identitas palanggan. Sometime sanggeus anjeun ngadaptar, Anjeun bakal dipenta pikeun pariksa detil pribadi anjeun nganggo dokumen KTP. Ieu kumaha prosedurna jalan.

Kumaha Kuring Verifikasi di 22Bet?

Sakali anjeun geus nyieun hiji akun ngaliwatan pendaptaran suksés, anjeun kedah ngeusian detil pribadi anu tangtu di jerona. Ieu kaasup:

– tanggal lahir anjeun;

– runtuyan dokumén idéntitas anjeun ditarima ku bookmaker nu (KTP atanapi paspor);

– nomer ID anjeun;

– nu county jeung locality anjeun cicing di.

Verifikasi ku dokumén dipigawé sanggeus panggero ti bookmaker nu. Ieu dikirim ka akun dina website. Anjeun kedah ngirim salinan scan atanapi foto dokumén KTP anjeun pikeun ngonfirmasi detil pribadi anu diasupkeun nalika pendaptaran. Salinan atanapi poto dikirim via email.

Nalika Anjeun Dipénta pikeun Verifikasi Akun 22Bet anjeun, Anjeun Kudu Ngalakukeun Di handap ieu:

– Kirimkeun salinan (scan atawa poto) tina dokumen ID ka tim bookmaker urang

pikeun dokumén sapertos KTP anjeun kedah ngadamel salinan dua sisi dokumén.

– 22Bet biasana ngabutuhkeun prosedur ieu sateuacan masihan pamundut ditarikna.

Verifikasi pikeun Mindahkeun Bank

Nalika transaksi bakal dilakukeun ku transfer bank, bookmaker ngabogaan sarat tambahan handap:

– Lamun make kartu kiridit, Anjeun kudu nyieun salinan kadua sisi kartu. Sisi sabalikna kedah gaduh tanda tangan anjeun.

– Anjeun kedah ngirim salinan dokumén resmi anu nunjukkeun alamat pos anjeun upami alamatna béda sareng alamat permanén anjeun dina KTP anjeun.

– Bookmaker nu bisa merlukeun dokumén séjén dina kawijaksanaan budi na.

Verifikasi pikeun E-dompét Withdrawals

Pikeun jenis ieu ditarikna, 22Bet bisa merlukeun dokuméntasi tambahan lamun jumlah transaksi ngaleuwihan wates nu tangtu


Ringkesan

Ngadaptar dina ramatloka 22Bet gampang. Eusian sadaya detil saatos milih cara ngadaptar. Pendaptaran pinuh leuwih hade, salaku jalan potong kompas, ngaliwatan jaringan sosial atawa utusan, moal nyalametkeun anjeun tina ngasupkeun rinci ieu saeutik engké.

Kadé milih bonus nu, boh pikeun bagian olahraga atawa kasino, sanggeus ngadaptar pikeun bisa ngamangpaatkeun jumlah insentif. Minuhan aturan nu patali jeung pamakéan jumlah bonus, sarta bonus salajengna ngantosan Anjeun, sapanjang kalawan rupa-rupa acara olahraga sarta kaulinan kasino, sakumaha geus didaptarkeun konsumén bookmaker nu.